26 березня 2011

Юрист року - 2010

Сьогодні, 26 березня 2010 року, в Національному Палаці Мистецтв «Україна» відбулося урочисте вручення премій п’ятнадцятої ювілейної програми «Людина року – 2010».

У номінації «Юрист року» перемогу здобув Сергій Ківалов, голова Комітету Верховної Ради України з питань правосуддя, доктор юридичних наук, академік Національної академії правових наук України, заслужений юрист України.

Номінантами у відповідній категорії також були заступник Ківалова у Комітеті Верховної Ради України з питань правосуддя Валерій Бондик та керуючий партнер Юридичної компанії «Астерс» Олексій Дідковський.

На титул номінувалися представники органів юстиції, прокуратури, адвокатури, правозахисних громадських організацій, науковці в галузі юриспруденції, а також незалежні юристи, які вносять вагомий внесок у розвиток законодавчої бази України, у справу охорони Закону і прав людини та за наявності високих професійних результатів, бездоганної ділової репутації і прозорої діяльності виключно в правовому полі.

Цікаво, але востаннє номінація «Юрист року» відбувалася аж у далекому 1998 року, коли найкращим юристом було обрано Віктора Медведчука, на тоді президента Спілки адвокатів України.

2 коментарі:

Анонім сказав...

И добавь в раздел фильмы "Линкольн для адвоката", прикольное кино!)

Костянтин Максименко сказав...

Уже добавлено=)))