16 листопада 2010

Справу про ролик з Януковичем призупинено


Президент України продовжує ображатися з приводу того, що з ним

 і досі ніхто не поділився фінансовими результатами показу відео 

Арбітражний суд Москви призупинив провадження у справі за позовом медіахолдингу «Ньюс медіа-Рус» до компанії Google і відеохостингу YouTube. Юрист Google заявив, що виявив порушення в протоколі нотаріального огляду сайту YouTube, який є одним із доказів у справі. Зазначене порушення представник відповідача має намір оскаржити в суді, тому до того часу провадження в Арбітражному суді відкладено.

Нагадаю, що в кінці серпня медіахолдинг «Ньюс медіа-Рус» звинуватив Google в незаконній демонстрації на YouTube відеоролика з Дня народження Віктора Януковича, який було знятого кореспондентом позивача. У зв'язку з цим «Ньюс медіа-Рус» зажадав від Google компенсацію в 1 млн.рублів. Про це в блозі писалося 2 вересня цього року.

За словами Ашота Габрелянова, виконавчого директора «Ньюс медіа-Рус», позов викликаний тим, що ролик супроводжувався комерційною рекламою, а тому зажадав аби правовласник відео отримував за це гроші.

Зі свого боку Google пропонував або видалити ролик, або надати Ньюс «Ньюс медіа-Рус» право забезпечити його своєю рекламою. Проте «Ньюс медіа-Рус» відмовився від цієї пропозиції.

Немає коментарів: